sunnuntai 3. elokuuta 2014

Elokuun alussa

Vaikkei blogini varsinaisesti keskitykään maailman- tai minkään muunkaan menon uutisointiin, levitetään nyt vähän ajankohtaisia ilonaiheita television ja elokuvan puolelta.

Tänä aamuna kun heräsin ja avasin lehden tarkistaakseni että telkkarin ohjelmat tulevat kuten pitääkin, huomasin että Katti kaiken tietää! on loppunut Maikkarilla ja sen tilalle ovat tulleet aiemmin tv-mainoksissa vilahtaneet ja noteeraamani Sanrio-lastenanimet Hunajapupuset sekä Hello Kitty - onnistu kanssani! Tämä takaa sen, että Maikkarin viikonloppuaamujen lastenohjelmisto tarjoaa edelleen mielenkiintoisia vaihtoehtoja Ylen tarjonnalle. (Vaikka nämä mainitut sarjat löytyvätkin Maikkarin nettikatsomosta, niin kuitenkin jostain kumman syystä ne ovat maksullisella puolella, eli ilmaiseksi näkee kai sitten vain livenä töllöstä...? :P Ihmettelen jälleen logiikkaa. Mutta joka tapauksessa; televisiossani on nyt n. 20 minuttia enemmän animea! ;D) (Tilannepäivitys-lisäys 9.9.2014: Kappas vaan, Hunajapupuset alkoivatkin näkyä nettiselaimessa heti kun poistin Adblockin käytöstä sivustolla. :DP Hello Kitty sen sijaan ei näy vieläkään vaikka se on listattu maksuttomissa ohjelmissa. Lisäyksen lisäys joskus vielä myöhemmin syyskuussa: nyt näkyy Hello Kittykin nettikatsomossa, jee. \o/)

Nelonen puolestaan uusi My Little Pony: Ystävyyden taikaan ensimmäisen tuotantokauden viime keväänä (FOXilla tuo on toki pyörinyt lähes jatkuvalla luupilla ja pyörii edelleenkin, mutta kyseisen kanavan kuvanlaatu näyttää silmiini heikommalta) ja kesäksi ponit jäivät tauolle. Olen tässä tuumaillut jatkuvatkohan poniuusinnat ja milloin, ja netistä ohjelmatietoja muuten pläräillessäni muutama päivä takaperin huomasin sattumalta, että kyllä ponit palaavat ruutuun arkiaamujen iloksi toisen tuottiksen uusinnoilla, tämä tapahtuu maanantaina 11. päivänä tätä kuluvaa kuuta (kirjoitan tämän muistiin lähinnä itseäni varten koska hommasin talouteeni tallentavan digiboksin vasta jonkin aikaa sitten ja nyt vasta kykenen taltioimaan tällaisia telkkuohjelmia kuten näitä uusponeja :P).

Lokakuussa leffateattereihin tulevan uuden muumianimaation Muumit Rivieralla traileri julkaistiin muutama päivä sitten. Innokkaimmat muumifanit lienevät trailerin jo nähneet, mutta upotanpa silti videon blogiini pällisteltäväksi. Tädin silmiä miellyttää. Pelkkä leffauutinen aikoinaan oli hyvin kiinnostavan kuuloinen uutinen, mutta nyt voi sanoa varmasti, että elokuva tulee näyttämään hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti