tiistai 16. joulukuuta 2014

Raskastekoinen jouluaiheinen GIF

Sainpa tässä parisen päivää sitten spontaanin idean yrittää kuvata videon ja tehdä siitä animaatio-GIFin. Tässä lopputulos, melko raskastekoinen järkäle (päälle 8 megatavua :DP).


...

En usko, että jaarittelen tämän enempää näin joulun alla, siispä tätä myötä toivotan hyvää joulunaikaa blogin mahdollisille seuraajille ja kaikille tänne tässä vaiheessa eksyneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos jaaritus herättää mitään ajatuksia tai muuten haluat kommentoida, kysyä jotain tai antaa palautetta, ole hyvä. Vanhojakin tekstejä saa kommentoida, jos haluttaa - olen melkeinpä iloinen, jos ne vielä vuosia myöhemminkin jaksavat kiinnostaa (ja niiden alkuperäiset julkaisupäivämäärät ovat vain päivämääriä). Eriävät näkemykset ovat myös sallittuja (en pure eri mieltä kanssani olevia). Rikkinäisistä linkeistä/videoista yms. saa myös huomauttaa mikäli sellaisia löytyy. Luen kyllä kaikki kommentit, ja kysymyksiin pyrin vastaamaan, mutta aina en yksinkertaisesti ehdi tai jaksa (tai en vain ole sillä tuulella, tai minulla ei vain ole mitään erityistä vastakommentoitavaa - pahoittelut siinä tapauksessa. Joskus myös ihan vain puhtaasti häkellyn siitä että ylipäätään saan kommentteja...).