lauantai 14. helmikuuta 2015

Calimeron ihkut loppukuvat ♡


Calimeron ja ystävien loppukuvissa lopputekstien taustalla pyörii video, jossa on pikku tarina. Priscilla odottaa kahvilan ulkopöydässä vesilasin äärellä Calimeroa, joka on myöhässä. Calimero kipittää kiireesti ison kukkapuketin kanssa, ja tämän nähdessään Priscilla on vain niin pohjattoman iloinen että glomppaa Calimeron ja kukan terälehdet lentävät.

Sarjan lopputeksteissä käytetään eurooppalaisessa versiossa musiikkina alkutunnaria. Japanissa taasen sarjalla on erilliset alku- ja loppukappaleet (animea tuijotteleville tämä nyt ei ole mikään ylläri mutta joo), ja pelkkä musiikin vaihto laittaa lopputekstit vähän toisenlaisempaan kontekstiin ja tunnelma on ihan erilainen.


 "Koi ni kiwotsukete", esittäjänä Raspberry.

Tämä video on yksi sellainen tapaus, että jos huomaan sen kadonneen YouTubesta, alan etsiä sitä aina uudelleen (tietenkin olen tallentanut videon kovalevylle talteen jo ajat sitten, mutta on se aina helpompaa kaivaa netistä kuin kovalevyn uumenista). Tämä tosin näyttää tällä kertaa säilyneen tubessa jo vähän pidempään. Ja toivottavasti säilyykin. :>

1 kommentti:

  1. Tätä tuli joskus pienempänä katsottua Neloselta, tosin ikävä kyllä, että Agapio oli kaiken takana :( Eihän sitä tosin pienenä dubbauksista välittänyt, vaan siitä juonesta.

    VastaaPoista