lauantai 8. elokuuta 2015

Loppukesästä... (2015)

Tiedättekös mikä sesonki nyt on? Ehkä tiedättekin. :-)

Juurikin tämä! Mustikka-siisön!
Kun juttelin kaverin kanssa aiheesta niin sainpas kuulla erään musiikkikappaleen, jonka olen jotenkin onnistunut elämässäni missaamaan. :´D Antero Raimo & Ovet-yhtyeen "Mustikanpoiminta", kaikessa yksinkertaisuudessaan.


"On mustikanpoiminta mukavaa toimintaa..."

Muumihuumorivideoitakin on tullut katseltua hiljattain, ja kun muumit ja mustikanpoiminta(biisi) pyörivät mielessä, alkoi tulla pientä ideaa ja tulinpa sitten editoineeksi pienen musiikkivideon tapaisen. Videon taiteellisesta onnistumisesta ei varmuutta, halusin vain yksinkertaisen ehkä hivenen tunnelmoivan videon biisille tehdä käyttäen Muumilaakson tarinoiden visuaalista materiaalia (aika vähän oli kyllä sitä varsinaisesti mustikanpoimintaa koskevaa matskua, muumit keräävät ehkä enemmän sieniä ;>).



...ja sain nyt myös tekosyyn luoda sen toisen tubetilin, jota edellisessä jaarituksessa vielä mietin.

Ensimmäistä tekijänoikeusrikkomusmerkintää odotellessa jo heti kättelyssä. (Ja jos/kun tämä kyseinen video poistetaan, se menee sitten seuraavaan videotunkioon joskus.)

Ja tosiaan ja ihan oikeasti on ollut mustikkasesonki parhaimmillaan. :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos jaaritus herättää mitään ajatuksia tai muuten haluat kommentoida, kysyä jotain tai antaa palautetta, ole hyvä. Vanhojakin tekstejä saa kommentoida, jos haluttaa - olen melkeinpä iloinen, jos ne vielä vuosia myöhemminkin jaksavat kiinnostaa (ja niiden alkuperäiset julkaisupäivämäärät ovat vain päivämääriä). Eriävät näkemykset ovat myös sallittuja (en pure eri mieltä kanssani olevia). Rikkinäisistä linkeistä/videoista yms. saa myös huomauttaa mikäli sellaisia löytyy. Luen kyllä kaikki kommentit, ja kysymyksiin pyrin vastaamaan, mutta aina en yksinkertaisesti ehdi tai jaksa (tai en vain ole sillä tuulella, tai minulla ei vain ole mitään erityistä vastakommentoitavaa - pahoittelut siinä tapauksessa. Joskus myös ihan vain puhtaasti häkellyn siitä että ylipäätään saan kommentteja...).