tiistai 27. maaliskuuta 2018

Vähän ennen pääsiäistä (2018)

Tässä jaarituksessa käsitellään tuotteita, ja se on muutenkin sisällöltään hieman turhanpäiväinen.

Nyt niitä taas saa, nimittäin kreemitäytteisiä suklaamunia, muiden pääsiäissuklaiden ohessa. Pari vuotta sitten näistä oli kova huuto, ja medioissakin tuotteesta kirjoitettiin. Jossakin keskustelupalstoilla tai missä lie internetissä jotkut ilmeisesti kutsuvat tuotetta hyvin halveeraavan ja alentavan kuuloisella nimellä "töhnämuna(t)". Jotkut kaupatkin jo ovat tämän nimen omaksuneet. Pahoittelen, mutta kyseinen ilmaisu tuo mieleen lievästi jotain aiheeseen liittymätöntä (ehkä vähän asiatontakin ;D). "Töhnä" tai "mönjä" ei vain kuulosta oikealta kuvaamaan tätä hienostunutta herkkua, etenkin kun kyseistä tuotetta fanittavan perheenjäsenen kanssa lanseerasimme tuotteelle lempinimen - tai ainakin aloimme kutsua tuotetta keskenämme sellaisella yksinkertaisella nimellä kuin "kreemimuna" - jo vuosia sitten.


"Ainoa oikea" kreemimuna on tietysti se Maraboun violetissa kennossa myytävä tuote, joka mystisesti puuttui kaikista kaupoista täysin parina-kolmena viime vuonna. Ei pääsiäinen ole pilalle mennyt sen puuttumisen takia, niin erinomainen tuote se sentään ei ole, mutta ihan jees, että nyt se näyttää tulleen takaisin. (Oleellinen juttu tuotteessa oli myös kennon päällinen käärekartonki, jonka sisäpuolelle oli printattu sympaattisena piirroskuvasarjana munan syöntiohje. :D Valitettavasti en ole sellaista säilönyt blogissa esiteltäväksi, eikä kuvasarjaa ole näissä uusissa tuotepakkauksissa.)

Aihepiiriin liittyen, omaan digiajan pääsiäis"traditioon" kuuluu katsoa tämä lyhyt animaatio YouTubesta. En valitettavasti muista tarkalleen minä vuonna ensimmäisen kerran löysin tämän (video on ladattu vuonna 2009), mutta joka tapauksessa. :D

Videon lataajan sanoin: "VAROITUS! Saattaa sisältää ätäköitä kohtauksia!"...

Hyvää pääsiäistä! Ensi kerralla blogissa luvassa taas jotain pidempää ja asiallisempaa sisältöä.

...saanemme vielä joutua odottamaan tovin tämän kuvan mukaisia piknik-kelejä... :DP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti