keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Vähän ennen pääsiäistä (2019)

Tässä(kin) jaarituksessa käsitellään tuotetta...

Tämä on oikeastaan suora jatko vuoden takaiselle kirjoitukselleni kreemimunista. Jonkin aikaa tuon kyseisen kirjoituksen ja pääsiäisen jälkeen läheiseni kanssa aiheesta jutustellessa kävikin ilmi, että hän oli joskus jemmannut ja säilönyt talteen tuossa tekstissä mainitsemani kreemimunakennon käärekartongin ja ystävällisesti lahjoitti sen käyttööni ja skannattavaksi. 


Kartonkiin oli printattu päiväys vuodelle 2010, joten melkein liki vuosikymmenen ikäisestä matskusta on kyse.

Tässä nyt sitten tulee se haikailemani Maraboun kreemimunan kuvallinen syöntiohje (jonka olisin mieluusti jakanut blogin lukijoille jo viime vuonna, mutta parempi myöhemmin kuin ei koskaan)!


Kuvasarja tipuineen olisi vieläkin ihan symppis, mutta eipä sitä olla palautettu pakkauksen ulkoasuun. Pääasia että itse tuote on kuitenkin palannut (toivottavasti jäädäkseen). Ja nykyään on tarjolla jotain kreemimunia joissa kreemin sekaan on sotkettu oreokeksejä. Noh, makunsa kullakin.

Ja eiku syömään!

Periaatteessa voisin muuten toisintaa tuon viimevuotisen kirjoitukseni sellaisenaan, joskin sillä erotuksella että pääsiäinen on tänä vuonna kalenterillisesti vähän myöhemmin kuin vuosi sitten. Täällä eteläisemmässä Suomessa on jo lähes piknik-kelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos jaaritus herättää mitään ajatuksia tai muuten haluat kommentoida, kysyä jotain tai antaa palautetta, ole hyvä. Vanhojakin tekstejä saa kommentoida, jos haluttaa - olen melkeinpä iloinen, jos ne vielä vuosia myöhemminkin jaksavat kiinnostaa (ja niiden alkuperäiset julkaisupäivämäärät ovat vain päivämääriä). Eriävät näkemykset ovat myös sallittuja (en pure eri mieltä kanssani olevia). Rikkinäisistä linkeistä/videoista yms. saa myös huomauttaa mikäli sellaisia löytyy. Luen kyllä kaikki kommentit, ja kysymyksiin pyrin vastaamaan, mutta aina en yksinkertaisesti ehdi tai jaksa (tai en vain ole sillä tuulella, tai minulla ei vain ole mitään erityistä vastakommentoitavaa - pahoittelut siinä tapauksessa. Joskus myös ihan vain puhtaasti häkellyn siitä että ylipäätään saan kommentteja...).